Scheidsrechters

Op zaterdag 16 en zondag 17 april (eerste paasdag) 2022 organiseert handbalvereniging Jupiter ’76 uit Franeker voor de 29e keer het internationale zaalhandbaltoernooi om de “Jupitercup”.

Dit grote zaalhandbaltoernooi zal plaatsvinden in het sportcomplex “De Trije” aan de Hertog van Saxenlaan in Franeker. Op 4 velden onder 1 dak zal er beide dagen, door ongeveer 1000 fanatieke handballers gestreden worden om de ‘Jupitercup’.

Het toernooi wordt georganiseerd voor jeugd en senioren uitkomende in de afdeling tot en met de hoofdklasse. Voor 2020 worden teams uitgenodigd uit België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Zweden, Zwitserland,  en uiteraard Nederland.

Om zo’n groot internationaal toernooi te doen slagen is een goede arbitrage een must. Het is daarom de bedoeling dat het grootste deel van het toernooi wordt gefloten door koppels. De ochtend wedstrijden (de B en C jeugd) zullen gedeeltelijk solo gefloten worden.

Wij nodigen u uit om als scheidsrechter aan dit toernooi deel te nemen. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 14 februari 2022.

Wat kunnen wij u bieden:

Mocht u positief reageren dan ontvangt u een week voor het toernooi nader bericht over de invulling van de speeldagen en uw taak daarin.